Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Как да разпознаем фалшивите хора?

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви представя  по какъв начин да разберете, че си имате работа с подправен човек, на който не може да се има вяра. 
Прочетете още
Фалшивите хора първоначално се държат благо и заинтригувано, единствено с цел да ви предадат или изоставят, когато изгубят интерес. 

Ето няколко признака, че си имате работа с подправен човек, на който не може да се има вяра. Забелязването им в точния момент ще ви спести доста разочарования в дълготраен проект.

Търсят вашето утвърждение

Фалшивите хора се интересуват от това по какъв начин другите ги възприемат и желаят да създадат положително усещане. Те могат да извървят огромни старания, с цел да търсят утвърждение от другите, даже в случай че това значи да отхвърлят ​​кои са. С други думи, те се интересуват по-малко от това да бъдат достоверни и повече от това да се впишат. За страдание, щом получат доверието ви, те ще ви забият нож в гърба, когато минимум го очаквате.

Съгласни с всичко, което казвате

Фалшивите хора постоянно се съгласяват с мненията на другите, без да им мигне окото или да се замислят за тях - даже тези отзиви да не съответстват с техните лични. За тях е по-лесно да кажат, че сте прави, в сравнение с да рискуват да основат спор, който може да опетни имиджа им. 

Ако ревизирате профила им в обществените медии, няма да ги видите да показват лична позиция, или авторство. Постовете им са изпълнени с мъдри мисли и цитати. Всяка заран ще ви черпят с виртуално кафе и впрочем двуличие.

Разпространяват клюки за другите

Неавтентичните хора са огромни почитатели на разпространението на клюки за другите. Освен това те разискват другите зад тила си, рядко по хвалебствен метод.

Обичат да се хвалят и да преувеличават

Фалшивите хора се хвалят със своите достижения или опит и техните истории може да наподобяват пресилени или украсени. Обичат да превъзхождат другите. Един образец за тяхното преувеличаване: „ Толкова съм уморен/а да купонясвам всяка вечер този уикенд, само че всички не престават да ме канят на тези изискани събития! “

Често са уклончиви

Ако зададете на подправен човек неуместен въпрос, има огромен късмет той да ви даде неразбираем отговор и да насочи диалога в друга посока. Фалшивите хора са уклончиви и потайни, тъй като работят интензивно, с цел да основат персона, която желаят другите да възприемат позитивно.

Като заобикалят дълбоки диалози, те се придържат към този деликатно направен облик и пречат на другите да видят същинската си същина. Освен това те могат да изберат да бъдат уклончиви, с цел да избегнат евентуално отменяне или отрицателна преценка.

Обещанията им са безплодни

Фалшивите хора дават обещания, които не съблюдават, анулират проекти в последния миг или не съумяват да изпълнят уговорките си. Те постоянно преследват личните си ползи, тъй че могат да ви зарежат, в случай че се появи нещо или някой по-добър.

Не признават грешките си

Фалшивите хора се радват да бъдат харесвани, тъй че е рядко да ги чуете да се признаят за неточност или да признаят, че са се провалили в нещо. Често трансферират виновността си към другите. За тях максимата - „ Всички са отговорни, единствено аз в никакъв случай “. Твърдят, че цялата галактика работи против тях. Ако разкриете, че са ви наранили, те ще упорстват, че вашето държание ги е подтикнало да работят неприятно преди всичко.

Те са манипулативни

Някой подправен човек е по-вероятно да взе участие в лъжливо държание и манипулативни тактики. Освен че лъжат, с цел да се показват в по-добра светлина, те играят ролята на жертва, с цел да съберат състрадание или да накарат другите да се усещат отговорни, с цел да реализиран своето. Излишно е да споделям, че това прави предизвикателство да се доверите на техните думи и планове.

И най-после, подправените хора постоянно имат антураж. Предвид потребността им от външно валидиране, те обичат да бъдат заобиколени от хора когато и да е. Рядко ги виждате да се любуват на обяд сами или да стоят в профил на празненството. Колкото повече хора познават, толкоз повече връзки могат да употребяват. 

Фалшивите хора са токсични и прочувствено изтощаващи. Не им позволявайте да ви губят времето. Измисляйки по какъв начин да ги държите на разстояние, вие създавате пространство в живота си за достоверни хора, които се грижат за вас и ви поддържат.

Купували ли сте в миналото праскова, която наподобява узряла и сочна, единствено с цел да разберете, че е гнила от вътрешната страна, откакто се приберете вкъщи? Точно това е чувството да си имаш работа с подправен човек.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР